βρες τα starakia σου από 1043 σχέδια

η μεγαλύτερη συλλογή από σταρακια

Όλοι φορουν All Star

Δημοσίευση 16 Απριλίου 2014 στη κατηγορια:

Τα πασίγνωστα παπούτσια all star converse  έχουν μπει τα τελευταία χρόνια για τα καλά στην καθημερινότητα μας, έχουν γίνει μόδα και έχουν κατακλύσει τα μαγαζια και τα ράφια τους και πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται γιατί όλοι φορούν all star.

Η ιστορία με τα σταράκια ξεκίνησε περίπου πριν εκατό χρόνια και τα πρώτα ζευγάρια δημιουργήθηκαν αποκλειστικά  για τους αθλητές  του μπάσκετ. Στην πορεία και μετά το τέλος του Β’ παγκοσμίου πολέμου οι ομάδες πίεσαν την εταιρεία converse  να βγάλει τα all star σε διάφορα χρώματα , ώστε να τα συνδυάζουν με τις εμφανίσεις τους, μέχρι τότε τα παπούτσια all star converse   κυκλοφορούσαν σε μαύρο χρώμα.Την δεκαετία του εξήντα τραγουδιστές και χορευτές βλέπουν την άνεση που προσφέρουν τα all star και αρχίζουν να τα φορούν , μαζί τους ταυτίζεται και το κοινό και σιγά σιγά η νέα μόδα έχει αρχίσει να εξαπλώνετε.

Σήμερα τα all star converse έχουν γίνει συνήθεια για όλους , από έφηβους μέχρι και μεγαλύτερες ηλικίες. Τα all star  είναι το “απόλυτο” σχέδιο παπουτσιού , με τον καμβά να είναι από βαμβάκι και το μπροστινό μέρος όπως και την σόλα  να είναι από καθαρό καουτσούκ, ενώ η γλώσσα τους είναι διακριτική και μικροσκοπική.  Τα all star converse   κυκλοφορούν σε όποιο σχέδιο μπορείτε να φανταστείτε, χαμηλά η σε μποτάκι , πάνινα η δερμάτινα ,μια όχι απλά τεράστια αλλά ατελείωτη ποικιλία παπουτσιών all star  μέσα από την οποία μπορείτε να διαλέξετε αυτό που σας αρέσει.

Ένα είναι το σίγουρο ότι όποιο σχέδιο all star και να διαλέξετε θα μείνετε πλήρως ευχαριστημένοι από την άνεση που σας προσφέρουν. Δεν είναι τυχαίο ότι στην Ελλάδα το 80% των νέων προτιμάει να φοράει σταράκια , από οποιοδήποτε άλλο παπούτσι της ίδιας κατηγορίας ανεξαρτήτου τιμής και ποιότητας. Τα all star converse  είναι μακράν τα καλύτερα παπούτσια ακόμα και για τους πιο απαιτητικούς, κρατάνε το πόδι ξεκούραστο και σταθερό και κάνουν την κίνηση και το περπάτημα άνετο. Δεν είναι τυχαίο που τελικά όλοι φορούν all star.

Menu