βρες τα starakia σου από 1044 σχέδια

η μεγαλύτερη συλλογή από σταρακια

Converse Chuck Taylor All-Star Hi 1970 QS – Rag Flag

Δημοσίευση 6 Οκτωβρίου 2014 στη κατηγορια:
Tags:, , ,

Τα νέα Converse Chuck Taylor All-Star Hi 1970 QS – Rag Flag είναι πολύ ωραία και ιδιαίτερα, ότι καλύτερο έχουμε δει από την Converse το τελευταίο καιρό.

Τα νέα All Star sneakers έχουν ασύμμετρο σχεδιασμό, με το αριστερό και το δεξί παπούτσι να έχουν διαφοτερικά σχέδια και χρώματα, με μόνο κοινό σημείο τα μπλε κορδόνια και την άσπρη σόλα με τη μαύρη γραμμή.

Το αρίστερο παπούτσι στην εξωτερική πλευρά είναι μωβ χρώμα με μικρά μαύρα σχέδια και μεγάλα άσπρα αστεράκια, στη φτέρνα έχουν μια κάθετη άσπρη γραμμή με μαύρα floral σχέδια, στην εσωτερική πλευρά είναι μπλε με άσπρα floral σχέδια και μαύρα αστεράκια, και τέλος η γλώσσα και ο πάτος είναι μαύρα με άσπρα floral σχέδια.

Το δεξί παπούτσι στην εξωτερική πλευρά είναι μπλε με άσπρα floral σχέδια και δύο οριζόντιες μωβ γραμμές με μαύρα μικρά floral σχέδια, στη φτέρνα η κάθετη γραμμή είναι και αυτή μωβ με μαύρα σχέδια και η εσωτερική πλεύρα είναι άσπρη με μαύρα floral σχέδια και δύο οριζόντιες μαύρες γραμμές με άσπρα floral. Ο πάτος είναι άσπρος με floral σχέδια και η γλώσσα είναι μωβ με άσπρες γραμμές και μαύρα floral σχέδια.

 

Menu